Yüksekte Çalışma Eğitimleri

Bu VR eğitimi, ekibinizi yüksekte güvenli bir şekilde çalışmak için gerekli bilgi ve becerilerle donatmak üzere hazırlanmıştır.

Yüksekte Çalışma Eğitimi

Nedir?

Bu katalog öğemiz, ekibinizi riskin önemli ölçüde arttığı bir alan olan yüksekte güvenli bir şekilde çalışmak için gerekli beceri ve bilgilerle donatmak üzere tasarlanmıştır. Sürükleyici sanal gerçeklik deneyimleri sayesinde katılımcılar, yüksek çalışma alanlarının zorluklarını ve tehlikelerini taklit eden gerçekçi senaryolara yerleştirilir.

İnşaat, bakım ve kamu hizmetleri gibi yüksekte çalışmanın düzenli bir gereklilik olduğu sektörler için ideal olan VR eğitimimiz, yalnızca güvenlik bilincini artırmakla kalmaz, aynı zamanda kaza ve yaralanma riskini de önemli ölçüde azaltır. RoT STUDIO'nun VR Güvenlik Eğitimini güvenlik protokollerinize entegre ederek, sadece güvenlik standartlarına uymakla kalmaz, kuruluşunuzda güvenlik için yeni bir çıta belirlersiniz.

Safety in elevated work environments with vr trainings

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

    REFERANSLARIMIZ

    Reach Out To Us:


    Address

     Meclis Mah Atatürk Caddesi &, Çağatay Sk. No:9, 34785 Sancaktepe/ İstanbul
    ODTÜ Teknokent, ODTÜ Silikon Bloklar No: B05, 06800 Çankaya/Ankara


    Phone

    +90 312 4000 768

    Join Our Mailing List!


      We are a leading VR Training Solutions Company and we open the way for the improvement of global companies and teams in the virtual world!


      Follow Us


      Copyright © 2024 RoT STUDIO | All rights reserved